
 

 

Opinion No. 23-3664  

January 24, 1923  

BY: JOHN W. ARMSTRONG, Assistant Attorney General  

TO: Requested by: Soledad C. Chacon, Secretary of State, Santa Fe, New Mexico.  

Notaries Public may act Outside of County of their Residence.  

OPINION  

{*10} Relative to your inquiry attached hereto, we should say that any duly qualified and 
acting Notary Public in any County of this State is authorized to act as such Notary 
anywhere within the State without any further requirements unless he shall change his 
place of residence from the County where he was appointed.  


